Augmented Reality

Augmented reality (AR) is een vooruitstrevende technologie waarmee een digitaal verrijkt beeld van de echte wereld kan worden getoond. Het brengt extra inhoud aan je dagelijkse bezigheden. Met de camera en sensoren van je smartphone of tablet voegt AR lagen van digitale informatie – video’s, foto’s, geluiden – toe aan de zaken die ons omringen.

Van het ontdekken van een nieuwe stad met handige tips tot het ontsluiten van additionele inhoud op bladzijden van een magazine, de mogelijkheden van AR zijn grenzeloos. AR maakt het gemakkelijk om op grote schaal digitale beleving toe te voegen aan bijvoorbeeld magazines, advertenties, verpakkingen en visitekaartjes.

  • Struin door een nieuwe stad met gemakkelijke tips om nog meer te ontdekken
  • Bekijk video’s die afspelen op een advertentie in een magazine of een poster
  • Verpakkingen van voedsel komen tot leven met links naar bijbehorende recepten
  • Koop artikelen rechtstreeks door je favoriete magazine of catalogus te scannen
  • Deel een interessant artikel dat je hebt gelezen met je vrienden via social media
  • Scan de binnenkant van uw auto voor een interactieve handleiding
  • Creëer een workflow voor ongetraind onderhoudswerk

Technologieplatformen

Er  zijn veel technologieën beschikbaar in de markt om een AR beleving te creëren. Limebizz heeft uitgebreide ervaring met de best presterende en beschikbare AR technologieën. Afhankelijk van uw situatie kunnen onze experts u adviseren welk platform het meest aansluit om de door u gewenste doelen te bereiken.

Layar

Layar is wereldmarktleider op het gebied van augmented reality en interactieve print. (Download hier de Facts & Figures van Layar)  Uitgevers en adverteerders kunnen hun geprinte materiaal verrijken met op-maat-gesneden digitale beleving – dit alles zonder software te installeren.

Klik op het Layar logo om de website te bezoeken. Layar_logo_background
Layar is een van de ’40 dutch solutions with global impact’. Bekijk de video. (bron: TEDxBinnenhof)

Meer dan 98.000 publishers gebruiken op dit moment het SaaS product, Layar Creator. Als marktleider voor mobiele AR applicaties is de Layar app meer dan 40 miljoen keer gedownload voor iOS en Android.

Download de app voor uw specifieke smartphone of tablet door op het onderstaande logo te klikken.
apple_logo_trandroid_logo_tr

Loading