Interne communicatie ABN AMRO

POSTED IN Portfolio | TAGS : , 7 February 2014

De ABN AMRO zet Layar technologie in om de interne organisatie op een optimale manier te bereiken voor belangrijke veranderingen. Hieronder volgt een aantal voorbeelden van interne communicatie.

TOPS 2020 project

De aankondiging van het grootschalige IT project TOPS 2020 vond plaats door een presentatie aan de belangrijkste stakeholders van het project. Door de inzet van Layar technologie hebben alle belanghebbenden de samenvatting van deze presentatie ontvangen door het scannen van de uitgereikte “Wereldkaart”. Deze kaart wordt gedurende het project gebruikt om de voortgang te communiceren zodat er altijd een up-to-date overzicht is van de status van het project.

 

Naamsverandering Heldesk-mailbox

In verband met een interne naamsverandering van de helpdesk-mailbox heeft ABN Amro gekozen voor een innovatieve bekendmaking. Door middel van Layar wordt het theatergordijn geopend en wordt de nieuwe naam zichtbaar. Daarnaast is het voor de gebruiker mogelijk gemaakt om via Layar gegevens achter te laten over locaties waar ze de oude naam nog tegenkomen.

Voorbeeld

Klik op de afbeelding om de nieuwe naam te onthullen.

Bekijk de video

ABN_1

 

Comments are closed.

Loading