Limebizz opent kantoren in Duitsland en USA

POSTED IN Blog 15 October 2014

Limebizz AR Concepts presenteert, met directe ingang, de opening van een nieuw kantoor in Berlijn, Duitsland en een kantoor in New York City, USA, onder leiding van Limebizz International.

Limebizz’ management: “ Wij zijn trots op ons team om deze volgende stap te kunnen maken. De AR markt ontwikkelt zich razendsnel en een groeiend aantal bedrijven erkent de kracht en de bruikbaarheid van AR producten om gestelde doelen te bereiken . Met de nieuwe locaties heeft Limebizz een internationale focus op klanten wereldwijd.”

 

Limebizz staat bekend als een van de meest vooraanstaande Augmented Reality concept implementatie partners met focus op resultaat voor ’s werelds bekendste bedrijven en merken. Deze status heeft Limebizz bereikt door het bieden en delen van strategische marketing en AR concept development met haar klanten. In combinatie met de diepgaande kennis en grote ervaring met Augmented Reality technologie, heeft het Limebizz implementatie team reeds honderden creatieve en succesvolle internationale AR campagnes gerealiseerd.

 

USA
1501 Broadway, 12th Fl
New York, NY 10036
USA+1 646 571 2074
info@limebizz.com
Duitsland
Potsdamer Platz 10
10785 Berlijn
Duitsland+49 30 300 11 4631
info@limebizz.com

 

 

 

Comments are closed.

Loading