Persbericht – Marjolein Stromeier stapt over van Layar naar Limebizz

POSTED IN Blog, Nieuws 28 August 2013

Marjolein Stromeier stapt over van Layar naar Limebizz

28 augustus, Amsterdam – Limebizz verstevigt vanaf 1 september haar positie betreffende Layar concept implementaties door uitbreiding van haar locaties en haar team.

Vanaf 1 september wordt Helmond het Benelux kantoor. De nieuwe vestiging in Amsterdam aan de Vijzelstraat 20 wordt het internationale kantoor. Met uitbreiding van de locaties voldoet Limebizz aan de groeiende vraag naar wereldwijde Layar implementaties en kan Limebizz de klanten nog beter bedienen.

Limebizz, wereldmarktleider op het gebied van Layar concept implementaties, zet hiermee een stap

voorwaarts in de ontwikkeling van haar internationale ambities. Door de sterke groei van Layar op het gebied van downloads, het aantal pagina’s dat is geüpload en het aantal gebruikers is Limebizz ook gegroeid op het gebied van Layar concept implementaties. Door de groeiende behoefte op de markt is het team van Limebizz uitgebreid met Marjolein Stromeier.

Marjolein heeft het afgelopen jaar met veel trots, passie & energie haar steentje mogen bijdragen aan het succes van Layar. In de Benelux, de regio waar Marjolein voor verantwoordelijk was, krijgt het Layar business model steeds meer de vorm van een online self service platform, met daarbij een breed scala aan officiële partners voor specifieke hulp en ondersteuning. Mede door deze ontwikkeling is de overstap naar leading partner Limebizz een hele waardevolle en logische vervolgstap. Marjolein wordt bij Limebizz aanspreekpunt als het gaat om het ontwikkelen en implementeren van Layar (Augmented Reality) concepten.

“Na ontwikkeling en invoering van onze vernieuwde Layar concept strategie is Limebizz nu toe aan het inrichten van ons team op een manier die de nieuwe groeifase het beste bevordert en ondersteunt. Daarom ben ik erg blij dat Marjolein de overstap naar Limebizz heeft gemaakt. Met de ervaring die zij heeft opgedaan bij Layar, wereldmarktleider op gebied van Augmented Reality, gaat zij samen met het team, Limebizz naar een volgende fase brengen.” Theo Glaudemans, Limebizz

“De groei van Limebizz bevestigt dat de AR en interactieve print markt een volwassen markt aan het worden is. Als Layar bieden wij een self service platform van producten die het voor consumenten en bedrijven mogelijk maakt om de fysieke en digitale werelden met elkaar te verbinden. Het is mooi om te zien dat andere partijen in de markt door middel van concept creatie met Layar producten, mede bijdragen aan de groei interactieve print.” Quintin Schevernels, CEO Layar B.V.

 

Comments are closed.

Loading