Openingsspel Maffe Marathon 2014

POSTED IN Portfolio | TAGS : , 4 April 2014

De Maffe Marathon is een actieperiode, die een aantal dagen duurt,  en vindt ieder jaar plaats in het voorjaar. Het is een tegenhanger van de Drie Dwaze Dagen, die ieder jaar in het najaar plaatsvinden. Er worden tijdens deze actieperiode zowel producten uit het assortiment als unieke producten aangeboden tegen scherpe prijzen. Ook zijn de verschillende Bijenkorf filialen langer geopend en vinden er andere speciale acties, Maffe Events genoemd, plaats waaronder het openingsspel.

Openingsspel Maffe Marathon

De Maffe Marathon werd op woensdag 2 april 2014 in de filialen van Amsterdam, Den Haag en Rotterdam geopend met het Maffe Marathon spel. Met behulp van de Bijenkorf App kun je op zoek gaan naar lotusbloemen die door deze drie filialen verstopt zijn. Wanneer je de code van de bloemen scant met behulp van de app, maak je kans op verschillende prijzen waaronder een iPhone 4S, een Solis-espressomachine en een E-reader van Sony.

Het spel werd gespeeld door het scannen van de verstopte Lotusbloem afbeeldingen. Na het scannen wordt direct zichtbaar of de speler kans maakt op een prijs of verder moet zoeken. Bij een prijs krijgt de speler de keuze of deze de prijs wil behouden of prijs teruggeeft. De speler heeft hiervoor 15 seconden bedenktijd. Indien de speler de prijs pakt kan deze worden afgehaald bij de klantenservice. Ter plekke vindt een controle plaats door het scannen van een speciaal Klantenservicebord.

Voorbeelden

Klik op de afbeeldingen om ze te vergroten en te scannen met de Layar app.
Let op: het spel is beëindigd, er kan niets meer gewonnen worden!

Check de prijs

MMpage1

Nu wel prijs?

MMPage2

Comments are closed.

Loading