Virtuele ontdekkingsroute naar Helmondse DTW-hotspot

POSTED IN Blog 19 May 2015

Gamend door High Tech Helmond van 14 mei t/m 6 juni 2015

Van 31 mei tot en met 6 juni 2015 vindt de 4e editie van de Dutch Technology Week (DTW) plaats. Ook in Helmond is er weer veel te beleven, zoals bijvoorbeeld de Hotspot High Tech Helmond op zaterdag 6 juni. In de aanloop daarnaartoe kunnen centrumbezoekers High Tech Helmond alvast beleven, via een echte én een virtuele ontdekkingsroute door het centrum. Dat is niet alleen leuk, maar kan ook iets opleveren: op 6 juni wordt één van de deelnemers de winnaar van een ‘once in your lifetime experience’…

Hotspot High Tech Helmond
Kom en beleef op zaterdag 6 juni de drie werelden van High Tech Helmond: Automotive, Mechatronica en Food. Innovatie, interactie en inspiratie komen samen in het hoofdthema van de DTW: Think Tomorrow. Techniek heeft namelijk de toekomst! Zo’n 30 ondernemers op het gebied van Automotive, Mechatronica en Food nemen de bezoekers aan de Hotspot High Tech Helmond op zaterdag 6 juni mee op ontdekkingsreis. Zij staan garant voor een innovatieve dag voor jong en oud. De Hotspot High Tech Helmond is dit jaar te vinden op Grasbeemd 2 en de Autoboulevard aan de Varenschut. Kom je met de trein? De dealers van de Autoboulevard stellen gratis DTW-taxi’s van en naar de Grasbeemd ter beschikking! Deze zijn te herkennen aan het speciale DTW logo.

High Tech Game
In aanloop naar 6 juni wordt het winkelend publiek in het centrum al volop meegenomen in het thema ‘Think Tomorrow’. Vanaf 14 mei ademt het hele centrum technologie, en kunnen de bezoekers meedoen aan een unieke virtuele ontdekkingstocht! In het centrum zijn 8 afbeeldingen te vinden, die met de App Junaio gescand kunnen worden. Junaio is een ‘augmented reality’ app, ontwikkeld door het Helmondse bedrijf Limebizz AR Concepts. Via de app krijgen de deelnemers informatie over de drie werelden van de Hotspot High Tech Helmond. Het spel kan vanaf donderdag 14 mei gespeeld worden; de App Junaio kan nu alvast gedownload worden via de App Store (Apple) of Google Play (Android).

De prijs: een ‘once in your lifetime experience’!
Na de zoektocht in het Helmondse centrum is er nog één afbeelding die je nodig hebt om een unieke prijs te kunnen winnen. Deze laatste afbeelding vindt je op de Hotspot High Tech Helmond op zaterdag 6 juni. Aan het spel is een unieke prijs verbonden. Deze once in your lifetime experience zal op woensdag 13 mei bekendgemaakt worden, onder andere via Facebook en Twitter ( #DTW2015).

Comments are closed.

Loading